Træterrasse

Søger du hjælp til etablering af en terrasse i Roskilde?

Terasseprojekter er en stor mundfuld for mange af os. Både med hensyn til planlægning, valg af materialer og udførsel. Og hvis du vil bygge den selv, tænker du sikkert over, om du kan klare det. Og hvis du vil bruge en leverandør, er vedkommende så god nok?  Men befinder du dig i Roskilde – eller for den sags skyld i Køge eller Hillerød – så kan vi helt sikkert hjælpe.

Hvis dit næste projekt er en terrasse ved dit hus, så forstår vi dig godt. For der er ikke noget bedre end at sidde på sin terrasse og se udover sin have med et godt glas vin, mens solen sænker sig ned over en smuk sommeraften. Eller at holde en grillaften sammen med gode venner eller familien på din terrasse i Roskilde.

Et terrasseprojekt er ikke svært, hvis man ved, hvad man skal gøre

En terrasse er perfekt, når den er færdig. Men inden da er der nogle valg, du skal træffe, før du når frem til hvilken terrasse, du gerne vil have.

Først skal du beslutte dit budget: Hvor mange penge vil du bruge i alt på projektet?

Derefter skal du beslutte, hvor stor en terrasse du vil have, hvordan den skal være formet og hvor den skal være. Vil du kunne holde hele middagsselskaber på din terrasse, eller skal der bare være plads til dig selv i en solstol? Og på hvilken side af huset skal terrassen være – og skal den være i højde med haven, eller skal den være løftet over terrænniveau?

Du skal også vide, hvad terrassen skal laves af. Vil du have en træ- eller stenterrasse? Eller måske et helt andet materiale? Og skal der være elektrisk lys integreret i terrassen, eller vil du klare den med fakler, når det bliver mørkt om sommeren? Alt sammen er det vigtige beslutninger, der kommer til at påvirke terrassens udtryk.

Og når den er etableret, skal du vælge, om der skal være planter på den, og om den skal udsmykkes. Hvis du vil have nye havemøbler, skal de også købes.

Endelig skal du beslutte, om du har lyst til at bygge terrassen selv, eller om du vil have en entreprenør til at hjælpe med arbejdet. At få en entreprenør til at gøre det, kan give ro i sindet, selvom det også er lidt dyrere.

Kontakt os, og lad os tage en snak om dit terrasseprojekt

Vi brænder for terrasseprojekter, og vi vil også brænde for dit. Derfor; tøv ikke med at tage kontakt til os. Så kan vi tage en snak om det. Måske vælger du os som din leverandør, men i det allermindste får du vores gode råd og måske noget ny inspiration med.

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os på e-mail til info@ptbyg.dk eller på tlf. nummer 23 90 60 00 – I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her


Mangler du nyt køkken eller hjælp til renovering af dit hus?