Døre & Vinduer

Montering af døre og vinduer i Roskilde og omegn

Det er bestemt en god investering at få en håndværker med stor erfaring til at hjælpe dig med montering af nye døre og vinduer, hvad end der er tale om opgradering af energiforbruget, renovering eller ny bebyggelse. Døre og vinduer er essentielle for at du har et godt indeklima i hjemmet, så leder du efter en montør af døre og vinduer i Roskilde, Køge, Hillerød eller omegn, så er vi din lokale handyman til at klare lige præcis denne opgave til perfektion og med et resultat, der lever op til dine forventninger. 

 

Drømmer du om nye døre og vinduer?

Hvis du drømmer om nye døre og vinduer, så er du bestemt ikke alene. Det kan være at de trænger, at du blot ønsker et nyt look eller ønsker at opgradere dit energiforbrug og på sigt gøre dig en god investering ved at mindske dine forbrugsudgifter og samtidig også opnå et bedre indeklima. Hvad end du påtænker at skulle have skiftet de gamle vinduer ud i forbindelse med en renovering eller der er tale om et nybyggeri, så kan du trygt kontakte os for hjælp til montering af både døre og vinduer, så du er sikker på, at det bliver gjort efter alle forskrifter. 

 

Derfor skal du vælge en håndværker til monteringen

Det er en mulighed at skifte døre og vinduer på egen hånd og der er ikke nogle regler eller lovgivning der siger at det ikke kan lade sig gøre. Alligevel er det en større proces at skulle gå i gang med og der er flere ting der kan gå galt undervejs og som kræver den rette viden for at komme i mål med efter alle forskrifterne. Når du vælger at investere i en håndværker til montering af døre og vinduer til dit hjem, så er du helt sikker på, at der ikke er noget der er utæt, skævt eller ender med at falde ud fordi det ikke er blevet fastgjort som det skal. Du får mindre mas med hensyn til tiden, hvor dem der har erfaringen og ekspertisen, kan sørge for at komme i mål på rekordtid. 

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Der er ingen grund til at betale mere end højest nødvendigt og det gælder bestemt heller ikke når det kommer til montering af nye døre og vinduer. Det er en skrøne at den lokale håndværker er dyrere end alle andre, i hvert tilfælde hos os. Du kan med god tro kontakte os allerede i dag, for at få et uforpligtende tilbud på montering af døre og vinduer i Roskilde og omegn, til konkurrencedygtige priser og en høj service og et nøje udført arbejde. 

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os på en e-mail til info@ptbyg.dk eller på tlf. nummer 23 90 60 00 – I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her


Mangler du nyt køkken eller hjælp til renovering af dit hus?