Tilbygning

Tilbygning i Roskilde

Skal du have bygget til eller bygget om i Roskilde og omegn, så er vi den rette samarbejdspartner. Vi varetager opgaver for både private og erhvervsdrivende i Roskilde, Køge og Hillerød. 

Med mange års erfaring og en solid håndværksmæssig viden leverer vi kvalitetsarbejde til tiden og til konkurrencedygtige priser. Hver gang. 

Vi tager vores ansvar alvorligt, og vi sætter en ære i vores arbejde. Vi rådgiver og vejleder altid forud, og vi påbegynder aldrig et arbejde, før vi ved, at alle er enige om, hvad der skal ske. Vi efterstræber at aflevere et resultat, der står i en 1:1 overensstemmelse med kundens forventning. 

 

Kærlighed til vores fag

Vores faglige stolthed driver vores forretning. Vi gør en dyd ud af godt håndværk, og vi elsker vores arbejde. Kærlighed til faget er vores drivkraft, og det er din sikkerhed for et godt stykke arbejde. Vi springer aldrig over hvor gærdet er lavest, og vi bliver, til vi er færdige. Vi kan vores håndværk.

Vores hold består af erfarne folk med hvert sit speciale – det betyder, at vi har en mand eller kvinde til din opgave, uanset hvad opgaven er. Vi er eksperter på hvert vores område, og vi har mange års erfaring at trække på. 

 

Vores integritet og kundens forventning – der skal være samspil

Vi værner om vores troværdighed og om vores integritet. Dette udtrykkes blandt andet gennem vores gode formidling og kommunikation. For os er det vigtigt, at kunden ved, hvad vi laver – at vi er enige om, hvad der skal ske, hvad det skal koste, og hvornår vi er færdige. Vi laver kun aftaler, vi ved, vi kan efterleve, og skulle der mod forventning ske en uforudset forsinkelse med din tilbygning i Roskilde, så vil du altid blive oplyst dette i god tid. Med andre ord, så ved du altid, hvor du har os. 

Vi vil aldrig acceptere en opgave, vi ikke kan bakke op om – hvis kundens ønske ikke matcher, hvad vi mener, er en holdbar løsning, så takker vi nej, hellere end at gå på kompromis med vores faglighed. 

 

Kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser

Vi leverer kvalitetsarbejde, og vi gør det på gode vilkår og til fair priser. Vi sikrer gennemskuelighed og transparens først og fremmest, og vores kunder ved, hvad de får, og hvad de betaler for.

Vi har en fornuftig og gennemsigtig prisstruktur, og vi tillader ingen overraskelser. 

Skal du bygge til, bygge ud eller renovere i Roskilde eller andre steder på Sjælland, så giv os et kald os få en snak om dine behov. Hvem ved, måske vi er de helt rette til at varetage dit projekt. Vi rådgiver indledningsvis, og vi kommer gerne forbi og giver et tilbud. Dette er naturligvis helt uforpligtende og koster dig ikke andet end din tid. 

Kontakt os i dag

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os  på e-mail til info@ptbyg.dk   eller på tlf. nummer 82 305 305 – I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her


Mangler du nyt køkken eller hjælp til renovering af dit hus?